Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Com arribar a Castellar?

Senyals
Senyals

Com arribar a Castellar?

Castellar del Vallès és un municipi situat al Vallès Occidental, molt a prop de les grans capitals de comarca, a 7 quilòmetres de Sabadell, a 11 quilòmetres de Terrassa i a 30 de Barcelona.

Accés amb vehicle

Des de Barcelona:

La manera més senzilla d'arribar a Castellar del Vallès des de Barcelona, és des de les rondes de Barcelona o des de l'Av. Meridiana, prenent la C-58 en direcció Terrassa- Manresa. Desvieu-vos passat Badia del Vallès, a la sortida de Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Des de Girona:

Des de l'A-7, desvieu-vos a l'alçada de Mollet en direcció Tarragona - Lleida, Terrassa - Manresa; enllaçeu amb la C-58 a l'alçada de Badia del Vallès. A la C-58 preneu la primera sortida, Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Des de Lleida - Tarragona

A l'A-7, a l'alçada de Sant Andreu de la Barca, preneu la direcció Girona-França. Una vegada passada la UAB, sortiu a l'alçada de Badia del Vallès a la C-58, direcció Terrassa - Manresa. Un cop a la C-58 preneu la primera sortida, Sabadell Sud. Continueu per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Situeu-vos a mà dreta per trencar cap a la carretera de Castellar B-124.

Accés amb transport públic

Castellar és accessible en transport públic des de Sabadell, mitjançant l'empresa SARBUS. Surten vehicles regularment de l'andana núm. 9 de l'Estació d'Autobusos de la Plaça Antoni Llonch de Sabadell. La durada del trajecte fins a Castellar és aproximadament de 30 minuts.

La connexió més senzilla és arribar a Sabadell amb Renfe, a l'estació de Sabadell centre, donat que està situada a la mateixa plaça Antoni Llonch, on hi ha l'estació d'autobusos, o bé fent enllaços amb diferents línies d'autobús, donat que els intercanvis es fan al mateix lloc.

Castellar també està comunicat en transport públic amb les poblacions veïnes de Sant Llorenç Savall i Sentmenat.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40