Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Orientació a pares i tutors

Imatge promocional de l'Escola de Pares i Mares.
Imatge promocional de l'Escola de Pares i Mares.

Escola de Pares i Mares

Del 9 d'octubre de 2019 al 25 de juny de 2020

L'Escola de Pares i Mares és un projecte organitzat per la Regidoria d’Educació i la Regidoria d'Atenció i Serveis Socials, amb la col·laboració de les AMPA dels centres escolars d'educació primària i d'educació secundària obligatòria de la vila.

L'objectiu general és facilitar informació i suport psicosocial i pedagògic que doti d'eines educatives útils a la família com a nucli encarregat de garantir el benestar dels infants i adolescents.

El programa proposa quatre tipus d’activitats (xerrades-col·loqui, seminaris, cicles de conferències i tallers pràctics) que tracten temes relacionats amb educació sexual, alimentació, relació pares-fills, problemes de conducta-adaptació (agressivitat, gelosia, hiperactivitat), evolució i creixement, adolescència, drogodependències, relacions socials i educació per l’oci, dificultats d’aprenentatge, situacions familiar o nous models familiars.

Les activitats es programen tenint en compte la demanda d’informació i la proposta de temes a treballar per part dels pares i mares, a través d’una comissió formada per membres de les diferents AMPA, un representant de la Regidoria d'Atenció Social i Salut Pública i un altre de la Regidoria d’Educació. Amb els anys, la programació s’ha anat adaptant a les propostes de les famílies participants de cada centre, amb la qual cosa s’ha diversificat el ventall de temes tractats i la possibilitat que qualsevol persona interessada pugui assistir a totes les sessions.

Actes celebrats

Dimarts 10 de marçDijous 6 de febrerDijous 23 de gener
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40