Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Lab Castellar

Imatge promocional del Lab Castellar.
Imatge promocional del Lab Castellar.

LAB Castellar

LAB Castellar és un espai on es fomenta la creativitat, la innovació i l’alfabetització digital en els àmbits empresarial, educatiu i social, i serveix també com a punt de trobada de diferents col·lectius que vulguin desenvolupar projectes i compartir coneixements.

LAB Castellar disposa de màquines de fabricació digital guiades per ordinador mitjançant les quals els usuaris d’aquest espai poden fer realitat les seves idees. Per aconseguir-ho, només cal realitzar alguna de les formacions que Lab Castellar ofereix per tal de facilitar el coneixement necessari per a l’ús d’aquestes màquines.

LAB Castellar ofereix, doncs, l’oportunitat de dissenyar i crear objectes reals.

T’hi atreveixes? Vine i descobreix un món infinit de creativitat!

Qui pot utilitzar l’espai?

Empreses, emprenedors, artesans i comerços, entitats, persones en situació d’atur, centres educatius, estudiants universitaris, persones jubilades i, en definitiva, persones amb inquietuds creatives i emprenedores.

Què ofereix?

  • Espai maker: Vine a l’espai maker a crear, experimentar i compartir. Fem sessions de capacitació per poder utilitzar les eines de forma autònoma.
  • Tast de l’espai: Estigues alerta als tallers que anirem fent periòdicament.
  • Assessorament a empreses: Orientació sobre prototipatge, espais de reserva de màquines, activitats i formacions a mida per incrementar la competitivitat.
  • Activitats a mida: Tens alguna proposta? Estem oberts a propostes educatives i socials i altres col·laboracions.  Vine i en parlem!

Com s’hi pot accedir?

Mitjançant la inscripció als diferents tallers i a l’espai maker, a labcastellar@castellarvalles.cat. Cal tenir en compte que els menors d'edat hauran de presentar l'autorització signada pel pare, mare o tutor/a legal que es pot descarregar a la dreta d'aquesta mateixa pàgina.

A més, les empreses, els emprenedors i els centres educatius poden reservar l’espai enviant un correu electrònic a la mateixa adreça, labcastellar@castellarvalles.cat.

Horari d’accés a l’espai

De dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h, sempre amb reserva prèvia.

Més informació

Per a més informació, podeu contactar a l’a/e labcastellar@castellarvalles.cat.

Actes celebrats

Dijous 9 de novembre de 2023Dissabte 10 de juny de 2023Dijous 17 de març de 2022
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40