Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Com arribar a Castellar?

Un cop a Castellar, com arribem a l'Ajuntament?

Venint des de Sabadell per la B-124

Arribarem a Castellar passant pel costat dels polígons industrials. Just passada una rotonda, abans d'arribar a un primer samàfor, ens desviem a mà dreta en direcció Sentmenat. Hem de prendre aquesta via, la ronda de Tolosa - ronda de Llevant, passant diversos semàfors i dues rotondes, seguint sempre per aquesta via de dircumval·lació. Arribarem a una tercera rotonda on hi ha una escultura "La dona acollidora". Hem de fer gairebé la volta sencera a la rotonda, entrant al nucli urbà per una carretera amb plataners als costats. Passarem per un primer semàfor de vianants i un cop ens trobem al segon semàfor, trenquem a mà dreta, cap al Passeig Tolrà, i continuem fins al final d'aquest carrer on trobarem l'Ajuntament.

Venint des de Sentmenat per la C-1415

Arribarem directament a una rotonda on hi ha l'escultura de la Dona Acollidora. Hem de continuar recte per l'antiga carretera flanquejada per plataners; passarem un primer semàfor de vianants i un cop ens trobem en el segon semàfor, trenquem a mà dreta, cap al Passeig Tolrà, i continuem fins al final on hi ha l'Ajuntament.

Venint des de Sant Llorenç Savall per la B-124 o des de Terrassa i Matadepera per la C-1415

Arribarem a un semàfor. Passat aquest i la benzinera, hem de trencar a mà esquerra, pel carrer Doctor Pujol, fins arribar al semàfor. Seguim recte, travessant dos carrers, i al tercer, trenquem a l'esquerra per pujar per l'avinguda de Sant Esteve. Seguirem amunt fins trobar la Plaça de la Llibertat, on girarem a mà esquerra pel carrer de Sant Pere d'Ullastre. Continuem fins a trobar un altre semàfor; travessem la carretera i seguim recte cap al Passeig Tolrà, on al final, trobarem l'Ajuntament.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40