Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Transport i mobilitat

Adquisició de títols de transport de La Vallesana

La companyia d’autobusos Sarbus va posar en marxa el mes d'octubre de 2012 una nova gamma de títols propis per a les línies de transport de la divisió de La Vallesana. Els abonaments, de 10 viatges, només es poden utilitzar en un únic trajecte, sense fer transbordaments, i suposen un estalvi del 20% respecte la targeta T10 de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

  • Targeta V-1: targeta d’una zona, vàlida per a les línies C1 (Sabadell-Castellar), C2 (en els trajectes entre Sabadell i Terrassa), C3 (en els trajectes entre Sabadell i Castellar, i Sant Llorenç i Castellar), C4 (Castellar-El Balcó-Sant Feliu), C5 (Sabadell-Terrassa).
  • Targeta V-2: targeta de dues zones, vàlida per a tot el recorregut de la línia C3 (Sant Llorenç-Sabadell).

Aquests títols són bitllets no integrats, és a dir, que no permeten realitzar transbordaments amb altres línies de bus o mitjans de transport. Els títols es poden comprar als estancs Califòrnia (ctra. Sentmenat, 40), Can Tabac (c. Suïssa, 34) i Papereria Martín (av. Sant Esteve, 29), a la gasolinera BP de la ronda Tolosa i a l'estació de servei BP Truyols de la ctra. de Sant Llorenç.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40