Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Transport i mobilitat

Adquisició de títols de transport de La Vallesana

La companyia d’autobusos Sarbus va posar en marxa el mes d'octubre de 2012 una nova gamma de títols propis per a les línies de transport de la divisió de La Vallesana. Els abonaments, de 10 viatges, només es poden utilitzar en un únic trajecte, sense fer transbordaments, i suposen un estalvi del 20% respecte la targeta T10 de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

  • Targeta V-1: targeta d’una zona, vàlida per a les línies C1 (Sabadell-Castellar), C2 (en els trajectes entre Sabadell i Terrassa), C3 (en els trajectes entre Sabadell i Castellar, i Sant Llorenç i Castellar), C4 (Castellar-El Balcó-Sant Feliu), C5 (Sabadell-Terrassa).
  • Targeta V-2: targeta de dues zones, vàlida per a tot el recorregut de la línia C3 (Sant Llorenç-Sabadell).

Aquests títols són bitllets no integrats, és a dir, que no permeten realitzar transbordaments amb altres línies de bus o mitjans de transport. Els títols es poden comprar als estancs Califòrnia (ctra. Sentmenat, 40), Can Tabac (c. Suïssa, 34) i Papereria Martín (av. Sant Esteve, 29), a la gasolinera BP de la ronda Tolosa i a l'estació de servei BP Truyols de la ctra. de Sant Llorenç.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40