Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Salut emocional

Salut emocional

El Programa de Salut Emocional contempla una proposta adreçada a la millora de la salut emocional de la població infantil i juvenil i d'adults

Projectes

SEIJ:

Projecte de Salut  emocional infantil i juvenil orientat a l’atenció emocional d’aquesta població i  que es porta a terme de manera interdisciplinària  amb la participació de l’Àrea Bàsica de Salut, el CSMIJ, l’EAP, els centres escolars de la vila i l’Ajuntament. Contempla  d’atenció psicològica individualitzada a alumnes de secundària, el seguiment de casos específics dels alumnes al llarg de la primària, l’atenció integral d’alumnes de risc, la informació i suport als pares i la formació contínua dels professionals.

Arc de Sant Martí:

Proposta orientada a les persones adultes  amb trastorns emocionals de la vila a les quals s’els ofereix una atenció psicoteràpeutica  en grup i en la qual participa l’Àrea Bàsica de Salut, el CSMA, l’Ajuntament, Suport Castellar i diferents professionals de Psicovallès. Els tallers ocupacionals, la dinàmica de grup, les sessions de relaxació, el taller de teatre i el d’horticultura, desenvolupats al llarg de l’any, conformen la proposta per aquest projecte.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40