Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Sexualitat

Programa de sexualitat-afectivitat i SIDA

Conjunt de propostes orientades a la realització de projectes d'informació i prevenció al voltant de la sexualitat i l'afectivitat i de la SIDA, destinades especialment, als adolescents i joves de la vila, tant dels centres educatius reglats (instituts) com dels recursos específics creats per a ells (Escola d’Adults, projecte TRIA, etc.).

Projectes

Taller de difusió:

Es dirigeix als adolescents majors de 12 anys i pretén donar a conèixer entre aquest col·lectiu el servei  “la tarda de joves, explicat com, quan i què hi pot trobar i procurant apropar els joves al sistema sanitari d’una manera anònima per donar resposta als seus dubtes.
 
Taller d'afectivitat:

Vol potenciar l´educació en la salut i, així, afavorir l´afectivitat, l´autoacceptació i l´autoconeixement de la sexualitat. El taller, eminentment pràctic, contempla la distribució de material educatiu.

Taller de sexe segur:

Té per objectius, prevenir embarassos no desitjats, prevenir les malalties de transmissió sexual com la SIDA, promoure conductes responsables davant les relacions amb l´altre, promoure l´ús del preservatiu per evitar situacions de risc i sensibilitzar sobre la diversitat en les relacions afectives.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40