Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Activitats d'estiu 2022

Un estiu enriquit

El projecte ‘Activitats d’Estiu, Un Estiu Enriquit’ tindrà continuïtat aquest 2022. L’Ajuntament donarà suport a les entitats promotores que s’adhereixin al projecte treballant de manera coordinada, amb unes línies comunes, suport tècnic, formacions i ajuts econòmics amb l’objectiu de garantir l’accés de manera generalitzada a activitats de lleure educatiu durant l’estiu amb una oferta àmplia, diversa i accessible per a tothom.

Informació per a la ciutadania

 • Oferta d'activitats:  Els dies 20 i 27 de maig es farà promoció a l’Actual de l'oferta d'activitats d’estiu 2022. També en trobareu la informació al catàleg d’activitats extraescolars.
 • Ajuts a famílies per al pagament de les quotes d'activitats i menjador. Properament s'obrirà la convocatòria d'aquesta tramitació adreçada a unitats familiars amb infants i adolescents empadronats a Castellar del Vallès que s’inscriguin a qualsevol de les propostes adherides al projecte “Activitats d’estiu 2022. Un estiu enriquit”.

Informació per a les entitats promotores

 • Guia d'activitats complementàries: és un recull d’activitats i préstec de materials que pretén diversificar, ampliar i oferir propostes a les entitats promotores que formen part del projecte:

- Consulta les activitats complementàries clicant aquí.

- Sol·licita activitats complementàries omplint l'Excel que trobaràs clicant aquí.

 • Espai d'orientació i suport a les entitats: accés a tràmits i documentació, orientacions i guies, normativa i directrius per a les activitats de lleure i normativa de neteja i desinfecció. Accedeix-hi a www.castellarvalles.cat/suportestiuenriquit
 • Formació: entre els mesos d'abril a juny s'han programat tres formacions relacionades amb l'àmbit de l'educació en el lleure. Consulteu-les aquí.

També podeu consultar els materials i les gravacions de les sessions de l'estiu 2020 i 2021 a www.castellarvalles.cat/formacioestiuenriquit-videos o clicant damunt de cada títol:

 1. Mesures covid per a l'organització de casals d'estiu
 2. Com acompanyem les emocions en les activitats d'estiu?
 3. Primers auxilis bàsics
 4. Abús sexual infantil, un problema social. Reptes per a aquest estiu 2020
 5. Atenció a infants amb Necessitats Educatives Específiques. Una mirada integradora
 6. Educació emocional als casals d'estiu

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40