Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Continguts

Un estiu enriquit

El projecte ‘Activitats d’Estiu, Un Estiu Enriquit’ tindrà continuïtat aquest 2023. L’Ajuntament donarà suport a les entitats promotores que s’adhereixin al projecte treballant de manera coordinada, amb unes línies comunes, suport tècnic, formacions i ajuts econòmics amb l’objectiu de garantir l’accés de manera generalitzada a activitats de lleure educatiu durant l’estiu amb una oferta àmplia, diversa i accessible per a tothom.

Informació per a la ciutadania

  • Oferta d'activitats:  Els dies 19 i 26 de maig es farà promoció a l’Actual de l'oferta d'activitats d’estiu 2023. També en trobareu la informació al catàleg d’activitats extraescolars.
  • Ajuts a famílies per al pagament de les quotes d'activitats i menjador. Del 22 de maig al 6 de juny s'obrirà la convocatòria d'aquesta tramitació adreçada a unitats familiars amb infants i adolescents empadronats a Castellar del Vallès que s’inscriguin a qualsevol de les propostes adherides al projecte “Activitats d’estiu 2023. Un estiu enriquit”.

Informació per a les entitats promotores

  • Guia d'activitats complementàries: és un recull d’activitats i préstec de materials que pretén diversificar, ampliar i oferir propostes a les entitats promotores que formen part del projecte:

- Podeu consultar les activitats complementàries clicant aquí.

- Podeu descarregar-vos el document per fer la sol·licitud de les activitats complementàries clicant aquí.

- Podeu descarregar-vos el document de demanda de jocs d'aigua de la pl. de Catalunya clicant aquí.

  • Espai d'orientació i suport a les entitats: accés a tràmits i documentació, orientacions i guies, normativa i directrius per a les activitats de lleure. Accedeix-hi a www.castellarvalles.cat/suportestiuenriquit
  • Formació: es faran sessions formatives el 31 de maig i el 7 de juny (activitat del 7 de juny ajornada). Consulta'n els detalls clicant aquí.

També podeu consultar els materials i les gravacions de les sessions formatives d'estius anteriors a www.castellarvalles.cat/formacioestiuenriquit-videos o clicant damunt de cada títol:

  1. Com acompanyem les emocions en les activitats d'estiu?
  2. Primers auxilis bàsics
  3. Abús sexual infantil, un problema social. Reptes per a aquest estiu 2020
  4. Atenció a infants amb Necessitats Educatives Específiques. Una mirada integradora
  5. Educació emocional als casals d'estiu

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40