Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Educació

De 0 a 3 anys

Al municipi de Castellar del Vallès hi ha vuit llars d'infants, 2 de titularitat municipal i 6 de titularitat privada. Per a aquesta franja d'edat, també podeu utilitzar altres serveis com Moments en Família i l'Espai Familiar de la Ludoteca.

De 3 a 12 anys

A Castellar hi ha vuit centres on s'imparteixen el segon cicle d'educació infantil i l'educació primària, sis de públics i dos de concertats. Per aquesta franja d'edat també podeu utilitzar el servei de la Ludoteca Les 3 Moreres.

De 12 a 16 anys

Pel que fa a l'ensenyament reglat, hi ha quatre centres que imparteixen els estudis d'ESO: l’INS Castellar, l’INS Puig de la Creu, el col·legi El Casal i l'escola La Immaculada.

+16 anys

Si l’alumne/a té 16 anys i ha obtingut el Graduat Escolar de Secundària (GES) pot triar entre diverses propostes: batxillerat, cicles formatius o projecte ocupacional (cursos de formació ocupacional, escola taller, PFI...).

Moments en Família

L’espai familiar “Moments en família” és un servei municipal d’atenció a la petita infància obert a totes les famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40