Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez Renom - Alcalde
Ignasi Giménez Renom - Alcalde

Benvinguda de l'Alcalde

Per ser un veritable pallasso no n'hi ha prou amb posar-se un nas vermell, una jaqueta estrafolària i uns sabatots ridículs. Ser pallasso és molt més complicat i seriós: cal tenir ironia, tendresa, una gran intel·ligència i molt sentit d'humor. En definitiva, per ser pallasso és necessari saber tocar la fibra sensible de les persones. Com podeu comprovar, ser pallasso solament està a l'abast d'unes poques persones, que mereixen tot el nostre reconeixement.

A Castellar ja fa set anys que celebrem la Setmana del Pallasso. La primera edició va tenir lloc l'any 2003 amb el propòsit de reivindicar la figura del pallasso. No solament s'ha aconseguit a bastament aquest objectiu, sinó que s'ha convertit en un referent per tot Catalunya gràcies a l'esforç de La Xarxa i tots els seus col·laboradors.

Durant els propers dies tindrem moltes oportunitats per desconnectar de les nostres preocupacions quotidianes i dels problemes d'aquests temps que corren i que no ens deixen descansar... És una oportunitat que no podem desaprofitar, solament cal que obrim els ulls i el cor, ens desinhibim i ens deixem portar pel món màgic dels pallassos.

Els pallassos són universals i no tenen edat, així que ningú té excusa per deixar de participar en aquesta nova edició de la Setmana del Pallasso que tindrà lloc entre el 19 i el 29 de març.

La programació d'aquesta nova edició de la Setmana del Pallasso preveu quatre grans cicles amb espectacles pensats per a totes les edats: el cicle d'espectacles al carrer, essència d'un certamen d'aquestes característiques, ja que el carrer es converteix en un escenari sense límits que convida a la participació popular; el cicle familiar, amb espectacles aptes per a tota la família però que tindrà com a protagonistes els més menuts; el cicle d'adults, amb espectacles adreçats a aquesta franja d'edat; o el cicle Cafè Clown, a la Sala Blava, que es convertirà en un cafè-teatre on els actors buscaran la comunió amb l'espectador.

Tots aquests cicles es completaran amb moltes altres activitats com la tradicional concentració de pallassos, la Fira de l'Infant, el lliurament d'una distinció a la històrica companyia Los Excéntricos, o el concurs de fotografia.

És hora de gaudir i riure.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40