Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Ignasi Giménez, Alcalde de Castellar del Vallès.
Ignasi Giménez, Alcalde de Castellar del Vallès.

Salutació de l'alcalde

Comença la Festa Major de Castellar, l’esdeveniment més popular de la nostra vila. La Festa Major és un dels moments més intensos i esperats de l’any. Un moment per gaudir de moltes de les coses bones que té la vida: música i espectacles, activitats esportives, cultura popular i tradicional, exposicions i mercats, propostes infantils i juvenils... Aquests dies seran un reflex condensat del que és Castellar: un poble dinàmic, amb caràcter, obert i acollidor, modern i a la vegada respectuós amb la cultura i les tradicions.

És el moment de divertir-se amb esperit cívic i festiu. Volem una festa participativa, alegre, plural i segura; on tothom tingui cabuda i se senti integrat. Els valors de la Festa Major són els de la convivència, la fraternitat, el civisme i el respecte. La gran festa de Castellar és la festa de totes les ciutadanes i tots els ciutadans, la que millor expressa tota la riquesa humana de la nostra vila.

Les entitats de Castellar han treballat durant els darrers mesos per organitzar activitats i propostes diverses de Festa Major, i ho han fet amb compromís i entusiasme. Gràcies al teixit associatiu castellarenc tenim un ampli programa d’activitats per a tots els gustos i edats. Aquest és el secret de l’èxit de la nostra Festa Major.

També vull agrair l’esforç de l’equip de persones que fa possible la Festa Major, que mirarà que tot estigui a punt i que vetllarà pel bon funcionament dels actes durant aquests dies.

Gràcies a tots els que feu possible que la Festa Major de Castellar sigui millor any rere any.

La Festa Major és un espai de trobada lliure i plural que convida el veïnat a fer poble, a sortir al carrer i les places per descobrir les novetats i a retrobar-se amb coneguts, amics i familiars en un ambient distès i festiu.

Que comenci la festa de tots els castellarencs i castellarenques, viviu-la amb alegria, diversió i respecte.

Molt bona Festa Major!

Ignasi Giménez Renom

Alcalde

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40