Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Les imatges s'hauran d'etiquetar amb els "hashtags" #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.
Les imatges s'hauran d'etiquetar amb els "hashtags" #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.

4t Concurs fotogràfic d'Instagram

Bases del concurs

Qui hi participa?

Qualsevol persona física a partir de 13 anys (no implicada en la definició i preparació d'aquest concurs) que publiqui a Instagram una o més fotografies de la Festa Major 2018 de Castellar amb un títol i l'etiqueta #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.

Durada del concurs

Del 5 a l’11 de setembre.

Tema i característiques de les imatges

•    Han de ser imatges fetes a Castellar durant la Festa Major 2018.

•    Han de ser obres originals del participant, que no infringeixin els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers i que no tinguin cap contingut obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

L'organització podrà rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions, i queda exonerada de qualsevol responsabilitat respecte a possibles incompliments dels participants en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d'imatge.

Premis

Tres vals de 60 € per sopar a qualsevol restaurant de Castellar del Vallès a convenir amb l'organització. El concurs podrà quedar desert per decisió del jurat.

Jurat

Dos professionals de L'ACTUAL, experts en fotografia, i dos castellarencs molt actius en la xarxa social Instagram. Es valorarà:

•    La representativitat de la festa i també els seus aspectes insòlits.

•    La qualitat d'imatge instantània i caçada al moment i la seva originalitat.

Les decisions del jurat seran inapel·lables. No es tindran en compte les valoracions d'altres usuaris sobre les fotografies presentades.

Difusió i guanyadors

Les fotografies es podran veure al portal www.lactual.cat i seran difoses a les xarxes socials d'Instagram, Facebook i Twitter de L'ACTUAL i de l'Ajuntament de Castellar, i al web www.castellarvalles.cat. La llista de guanyadors es publicarà als mateixos mitjans.

Propietat intel·lectual i industrial

Els participants cedeixen a l'Ajuntament, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació i reproducció de les fotografies, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d'Internet.

Acceptació de les bases

La participació al concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40