Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Les imatges s'hauran d'etiquetar amb els "hashtags" #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.
Les imatges s'hauran d'etiquetar amb els "hashtags" #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.

4t Concurs fotogràfic d'Instagram

Bases del concurs

Qui hi participa?
Qualsevol persona física a partir de 13 anys (no implicada en la definició i preparació d'aquest concurs) que publiqui a Instagram una o més fotografies de la Festa Major 2018 de Castellar amb un títol i l'etiqueta #fmcastellar18 o #fmcastellar2018.

Durada del concurs
Del 5 a l’11 de setembre.

Tema i característiques de les imatges
•    Han de ser imatges fetes a Castellar durant la Festa Major 2018.
•    Han de ser obres originals del participant, que no infringeixin els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers i que no tinguin cap contingut obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

L'organització podrà rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions, i queda exonerada de qualsevol responsabilitat respecte a possibles incompliments dels participants en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d'imatge.

Premis
Tres vals de 60 € per sopar a qualsevol restaurant de Castellar del Vallès a convenir amb l'organització. El concurs podrà quedar desert per decisió del jurat.

Jurat
Dos professionals de L'ACTUAL, experts en fotografia, i dos castellarencs molt actius en la xarxa social Instagram. Es valorarà:
•    La representativitat de la festa i també els seus aspectes insòlits.
•    La qualitat d'imatge instantània i caçada al moment i la seva originalitat.
Les decisions del jurat seran inapel·lables. No es tindran en compte les valoracions d'altres usuaris sobre les fotografies presentades.

Difusió i guanyadors
Les fotografies es podran veure al portal www.lactual.cat i seran difoses a les xarxes socials d'Instagram, Facebook i Twitter de L'ACTUAL i de l'Ajuntament de Castellar, i al web www.castellarvalles.cat. La llista de guanyadors es publicarà als mateixos mitjans.

Propietat intel·lectual i industrial
Els participants cedeixen a l'Ajuntament, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació i reproducció de les fotografies, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d'Internet.

Acceptació de les bases
La participació al concurs suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40