Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Notes

Gran parc d’atraccions

Com cada any, el parc d’atraccions, tant per als adults com per als més petits, estarà instal·lat, des del dia 7 de setembre, al carrer de la Garrotxa, al costat de les Pistes d’Atletisme (entre ronda de Tolosa i c. Olot). L’horari d’obertura serà de 18 a 01 h.

Punt d'informació

El Punt d’Informació, on hi haurà tota la informació sobre la Festa Major, es trobarà al vestíbul de l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Horari: matins de 12 a 13.30 h dissabte, diumenge i dilluns; tardes de 19 a 21 h divendres, dissabte i diumenge.

Vine i recull la teva polsera identificativa per als infants que ens permetrà contactar amb la família en cas que es perdin.

El guarniment

Us convidem a guarnir balcons i finestres amb flors i senyeres i també els aparadors dels comerços i altres establiments en motiu de la Festa Major.

El trànsit

Es recomana que us abstingueu d’utilitzar el cotxe per fer desplaçaments dins de Castellar durant la Festa Major i que respecteu les normes de circulació.

També es recorda de no aparcar en aquells carrers afectats per rues, correfocs, etc.

L’aparcament

L’aparcament subterrani de la plaça Major estarà obert els dies de Festa Major de 8 a 22 h, menys el dilluns i el dimarts, que no s’obrirà.

Consells generals

Fixeu un punt de trobada amb la canalla perquè pugui ser-vos útil en cas de pèrdua. Si no en teniu, al Punt d’Informació de la Festa Major podreu trobar polseres identificatives per als infants.

Proveïu-vos d’ampolles d’aigua o refrescos abans d’assistir als actes que es facin a les hores de ple sol. Si preneu begudes, recordeu que l’alcohol en excés disminueix totes les vostres capacitats.

Assistència

Hi haurà servei d’assistència de primers auxilis en aquells actes més multitudinaris.

Canvis

L’organització vetllarà perquè tots els actes es portin a terme, però no es responsabilitza d’aquells actes no organitzats per la Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes.

Agraïments

L’Ajuntament agraeix el comportament cívic de totes les persones de Castellar i visitants.

La Regidoria de Cultura i la Comissió de Festes agraeixen la col·laboració dels grups, entitats i persones que, de manera desinteressada, han fet possible aquesta Festa Major. I també el suport de les empreses col·laboradores: Farggi Menorquina i Grau SA.

Demanem comprensió i tolerància als veïns afectats per les activitats programades i els inconvenients que puguin comportar.                                                                   

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40