Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Elena Sancho
Elena Sancho

Dissabte 25 de juliol de 2009

Música

Actuació d'Elena Sancho (soprano), Sara González (mezzo soprano) i Anna Cardona (piano)

Concert d'àries d'òpera i sarsuela

Elena:

Romanza del Ruiseñor - Doña Francisquita

Me llaman la primorosa - El barberillo de Lavapiés

Mañanica era - Granados

A non crea mirar - Bellini

 

Sara:

Dalila - Mon coeur s'ouvre a ta voix

Habanera - Carmen, Bizet

Que te importa que te ame - Los claveles, Serrano

La tarántula - La tempranica

 

Duo:

Les flors- Lakme, Delibes

Barcarola, Offenbach- Contes de Hoffman

Serbami, Tancredi- Rossini

Io t'abbaccio- Handel, Rodelinda

El desdichado- Saint saens

Habanera- Gil y Alcalá

Elena Sancho

La soprano de coloratura Elena Sancho va néixer a  San Sebastián, on va començar els seus estudis de cant amb Javier Santacana. Posteriorment va continuar la seva formació amb Ramón Regidor a l’Escola Superior de Madrid. Actualment estudia a Londres, sota la tutela de Susan Waters, on ha estat becada per la Guildhall School of Music and Drama per entrar a formar part del curs d’Òpera 2008/10.

L’Elena ha representat nombroses òperes i obres sacres i ha fet recentment el seu debut al Barbican Center de Londres amb l’Orquestra Sinfònica de Londres interpretant l’obra d’Alasdair Nicholson Two sisters, A rose, A flood and Snow: Four Tales of Enchantment. I molt pròximament farà el seu debut al Festival Händel de Londres representant el conegut Messiah.

Ha participat diverses vegades al cèlebre programa de TV El Conciertazo, presentat i dirigit per Fernando Argenta. I també ha estat guardonada en dues ocasiones per les Joventuts Musicals de Madrid. Ha obtingut el premi “Hispánica Constructora Accésit Prize”, “Premio del Público” al Concurs Luis Mariano XI Edicion i el premi Silk Street Award de la Guildhall School.

Sara González

La mezzo soprano Sara González Saavedra va néixer a Les Palmes de Gran Canària i va descobrir la seva vocació musical relativament tard, quan estudiava Enginyeria de Telecomunicacions a la ULPC. Posteriorment va obtenir el títol professional de Música pel Conservatori de Tarragona, BMus i Máster de cant per la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Continua estudiant amb la soprano Jane Highfield i culminarà la seva educació amb l’Opera Course a la GSMD el 2009.   

En els últims anys ha cantat en nombrosos oratoris com Glòria de Vivaldi, Misa Coronación de Mozart, Missa Solemnes de Cherubini, Mesias de Händel o la Pasión según San Juan de Bach. Així mateix el seu repertori de concert és ampli, i sent especial predilecció pel repertori espanyol, Falla, Mompou, Halffter, Toldrá i Turina són alguns dels seus compositors preferits.

Recentment ha cantat El Amor Brujo de Falla a Saint John Smith's Square i els Ruckert Lieder de Mahler al Barbican Hall de Londres. Entre els seus rols operístics destaca Carmen (Carmen), Charlotte (Werther), Tercera Dama (Die Zauberflute),  Dido (Dido y Eaneas) , Marcellina (Le nozze di Figaro) o Abenchara (cover) pel Teatro Pérez Galdos per l’estrena mundial de La hija del cielo de J. Falcón Sanabria, Mamma Lucia (Caballería Rusticana, Dardané (La rencontré Imprevue de Gluck), Caroline of the thick Mane (King goes forth to France) de Sallinen, Fyokla (The Marriage de Martinu), etc.

Anna Cardona

La pianista catalana va estudiar al Conservatori de Barcelona abans d’anar a Londres a estudiar un màster en piano a la Guilhall School of Music i drama sota la direcció del Professor Peter Bithell i esponsoritzada pel Govern Català i The Worshipful Company of Pattenmakers of London.

La carrera de l’Anna inclou dos recitals en solitari i un concert al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori Nacional de Barcelona. A Londres ha actuat en diversos llocs, com ara al Draper’ Hall and ROH Covent Garden o el Park Room & Library. Com a músic de cambra, l’Anna ha treballat freqüentment amb cantants i és membre d’un piano duo. Els seus èxits en les competicions inclouen el primer premi a l’Arjau Music Competiton a Barcelona (2007) i ha estat també guardonada amb primers premis en altres competicions com a solista i com a acompanyant.

L’Anna ha pres part en el màster internacional amb pianistes de la talla de Paul Lewis, Paul Roberts, Víctor Rosenbaum i Bryce Morrison.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2009 i nits d'Estiu 2009

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40