Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cris Juanico
Cris Juanico

Divendres 6 de juliol de 2012

Música

Cris Juanico

Ara fa uns 20 anys que Cris Juanico es va endinsar professionalment en el món de la música, però en fa molts més que la música és el seu motor vital. La seva inquietud l’ha fet tastar moltes facetes musicals (composició, adaptació, producció musical, estudi de gravació, segell discogràfic, etc.), i aquests coneixements i experiències els aboca en cada pas que dóna i en cada treball que presenta.

Després de 12 anys de carrera professional amb grups com Ja T’ho Diré o Menaix a Truà, l’any 2002 Cris Juanico va tornar a Menorca i va començar una carrera en solitari que, treball rere treball, s’ha anat consolidant i que es tradueix, fins ara, en 6 discs de temàtica ben diferents. El pop-rock d’autor de Pedres que rallen (2010) i Jocs d’amagat (2005), el cançoner popular en clau de pop-rock de Memòria (2004), els estàndars de jazz de Tot de mi (2008) i Vola’m a sa lluna (2006) amb la Original Jazz Orquestra de Taller de Músics, i les cançons del conte infantil Tabaluga viatja buscant el seny (2003), a més del retrobament després de 6 anys dels Menaix a Truà amb el treball Com el vent (2008). i el posterior DVD Menaix a truà 10 anys (2009).

Des de l’any 2002 és també el responsable del segell discogràfic i dels estudis de gravació AUMÓN, per on han passat diferents artistes de Menorca com Inventari, S’Ensamble, Agrupació Musical de Ciutadella, Jazz do it, etc.

Ara, juntament amb el contrabaixista Joan Solà-Morales (Umpah-pah), Cris Juanico ens presenta Dues Pedres, on mostra el nou envoltori amb què han vestit les cançons d’ara i les d’abans, sense perdre de vista les referències i l’aire mediterrani que sempre han respirat les seves propostes. Amb el disc Pedres que rallen de rerefons i sense deixar de banda anteriors melodies, l’espectacle Dues pedres parteix del minimalisme dels tres instruments principals (la veu, la guitarra i el contrabaix, viscerals en tot moment i sense més condiment que alguns ritmes electrònics i orgànics) que fa lluir l’essència de les cançons.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Concerts, concerts al Palau Tolrà i nits d'Estiu 2012

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40