Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

El grup Moments actuarà el 28 de juny a la plaça del Mercat
El grup Moments actuarà el 28 de juny a la plaça del Mercat

Dijous 28 de juny de 2012

Música

Moments

Moments neix a finals del 2009 quan Sergi Camps (teclista) i Míriam Aguado (cantant i guitarrista), provinents d'altres formacions musicals (Amadeüs i Wind Tellers), canvien de rumb i formen el duet Moments.

L'any 2011 amplien la banda aportant nous colors al directe per realitzar algunes actuacions avançades del disc 7 colors que es va gravar a TrapStudio (Alt Empordà), a excepció de les veus, que es van gravar a Salestudi (Maresme), i les guitarres acústiques, que es van fer juntament amb la mescla i màstering a East Sun Records (Alacant), a mans de l'Abel Nunes.

El disc és el resultat d'un any i mig de feina, i ha comptat amb la col·laboració i gravació de diversos artistes de renom, fet que ha aportat diverses influències en l'execució dels temes: Míriam Aguado a la veu principal, coros, composició i arranjaments, Sergi Camps als teclats i arranjaments, Joan Cardoner (LGP) a la producció i guitarres elèctriques, Martín Rodríguez (LGP, Sangtraït) a la bateria, Joan Pau Cumellas (BCN Bluegrass Band) a l'harmònica, Joan Lorente (LEDS) i Juan Carlos Sánchez (Mucca Failate) a les veus, i Raúl Ramírez i Manuel Rodríguez a les guitarres acústiques. El resultat han estat 11 temes + 1 bonus track.

I ja al 2012, amb més de 40 concerts a les esquenes i amb la formació al complet, aquesta banda castellarenca ens presenta la formació actual combinant el format elèctric i l'acústic.

Moments són:

Míriam Aguado: veu principal, guitarra elèctrica i acústica

Sergi Camps: teclats

Francesc Sesat: guitarra acústica, elements de percussió i veus

Javi Hernández: guitarra elèctrica

Oscar Yeste: baix

Ferran Llobet: bateria

Horari | 19:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | pl. del Mercat

Programa | Concerts i nits d'Estiu 2012

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40