Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Concert de la Coral Sant Esteve, l’Scola de Música Ahrenensis d’Essenbach i el Cor Sant Stephanus de Múnic
Concert de la Coral Sant Esteve, l’Scola de Música Ahrenensis d’Essenbach i el Cor Sant Stephanus de Múnic

Dissabte 4 de setembre de 2010

Música

Concert de la Coral Sant Esteve, l’Scola de Música Ahrenensis d’Essenbach i el Cor Sant Stephanus de Múnic

El Cor III de la Coral Sant Esteve oferirà aquest dissabte, 4 de setembre, al Palau Tolrà, un concert conjunt amb el Cor Sant Stephanus de Múnic i l’Scola de Música Ahrenensis d’Essenbach (Alemanya)

La cita musical s’emmarca dins els actes conjunts que fan els tres cors durant aquesta setamana a Catalunya, com a segona part de l’intercanvi que el curs passat va portar el cor castellarenc a aquestes dues ciutats alemanyes.

Dissabte 4, els actes s’inciaran a les 19.15 h amb una recepció oficial a l’Ajuntament de Castellar. Seguidament, a les 19.45 h, hi haurà una actuació del Ball de Bastons i del Ball de Gitanes, als jardins del Palau Tolrà. Ja a les 20.30 h, el mateix escenari acollirà el concert ofert per les tres formacions. El fi de festa, previst a partir de les 22 hores, comptarà amb una actuació del grup Bufanúvols.

En el concert, s’interpretaran temes tradicionals de Catalunya, Alemànya, Islàndia, Japó i d'altres països, així com un repertori més modern de formacions contemporànies.

Durant aquesta setmana, el grup de joves d'ambdues nacionalitats han dut a terme diverses activitats conjuntes, que han inclòs assaigs i visites a les ciutats de Barcelona i Sitges i que es clouran amb diverses actuacions musicals. Avui mateix, oferiran un concert al Teatre Auditori de Ripollet (20 hores) i diumenge, 5 de setembre, a l’Església de Sant Gaietà de Barcelona (19 h).

El projecte d'intercanvi musical entre aquests grups ha estat seleccionat pel Departament de Música Goethe Institut i compta amb el suport del Ministeri Federal de Joventut de Alemànya en el marc del Pla d'Infància i Joventut (KJP).

Horari | 20:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Coral Sant Esteve

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Festa Major de Castellar del Vallès 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40