Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de l'espectacle. Foto: David Ruano.
Imatge de l'espectacle. Foto: David Ruano.

Dissabte 19 d'octubre

Teatre

"Llegat"

Aka Teatro SL i TIDI

L’Oriol té 20 anys i només vol gaudir de la vida, lligar i abandonar-se al plaer, lluny de tot compromís i contacte familiar. En Javi en té 34 i una nit qualsevol, de festa, buscant evadir-se de les responsabilitats que ha d’afrontar com a adult, coneix l’Oriol i s’enrotllen. La Clara, la mare de l’Oriol, en té... (quina importància té l’edat?) i ha decidit —o la vida ha decidit per ella— que és el moment de parar màquines i replantejar-s’ho tot.

El matí que l’Oriol s’emporta en Javi a casa seva, es troben amb la Clara. Ella l’està esperant per donar-li una notícia força rocambolesca per a l’estil de vida que ha tingut fins ara: la casa s’ha venut, i se n’aniran aquesta mateixa nit a un viatge desconegut, en furgoneta, tots dos, sols, junts.

Tot i les reticències del fill a marxar amb la seva mare, i la mala relació que tenen, ella juga les seves cartes i finalment emprenen l’aventura. És en aquest nou marc espacial, en moviment constant, que es retrobaran i aprendran a estimar-se d’una altra manera i a gaudir de moments compartits, i que refaran les bases de la seva relació passada.

Durant l’absència de l’Oriol, en Javi i ell construiran una relació prematura, a distància, sense fonaments sòlids i oberta a qualsevol possibilitat futura. I serà a través d’aquestes aventures, de temps finit, com tot en aquesta vida, que enfrontant-se cara a cara a cada relació les podran reconfigurar i podran reconfigurar-se com a persones.

Autor i ajudant de direcció

Daniel J. Meyer

Direcció

Montse Rodríguez Clusella

Interpretació

Àngels Gonyalons

Marc Pociello

Pau Oliver

Escenografia

Anna Alcubierre

Disseny de llums

David Bofarull

Disseny de so

AKA Teatro

Daniel J. Meyer

Disseny de vestuari

AKA Teatro

Montse Rodríguez Clusella

Coordinació tècnica

Oriol Pino

Durada aprox.

90 min

CRÍTIQUES

“Un bon muntatge que parteix d’un text molt bo, amb una bona direcció i tres intèrprets que ens arriben a fer creure que allò no és teatre, que allò és real.”

Nicolás Larruy – Espectáculos BCN

“Al costat d’una pletòrica Àngels Gonyalons hi ha el caràcter adolescent del seu fill interpretat per un no menys enèrgic i eclèctic Pau Oliver.”

Andreu Sotorra – Recomana

“Afinada direcció de Montse Rodríguez Clusella. Meyer ha construït una obra disposada a conquerir públics. Marc Pociello, un element imprescindible d’aquest viatge.”

Ramon Oliver – Recomana

Horari | 20:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada estable d'arts escèniques - tardor 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40