Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 19 de maig

Cinema

"Un amor"

Clica aquí per comprar entrades.

Diumenge d’estrena. Cicle Gaudí

Drama

Versió original (castellà)

Qualificació: no recomanada per a menors de 16 anys

Any: 2023

Durada: 128 min

País: Espanya

Direcció: Isabel Coixet

Repartiment: Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Ingrid García-Jonsson, Francesco Carril, Luis Bermejo

Premis (2023): Millor interpretació de repartiment (Hovik Keuchkerian) i premi Feroz Zinemaldia (crítica) al 71è Festival de Sant Sebastià, millor actriu (Laia Costa) als XI Premis Platino del Cine Iberoamericà, millor guió adaptat (Isabel Coixet, Laura Ferrero) als XVI Premis Gaudí

Sinopsi: La Nat és una noia d’uns trenta anys que se n’ha anat a viure a La Escapa, un petit nucli rural. Ben aviat començarà a tenir conflictes tant amb la casa que ha llogat, una construcció en ruïnes, com amb el seu propietari. En aquest entorn precari, la jove intenta reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se amb l’hostilitat del propietari de la casa i amb la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del seu veí Andreas. A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i li farà qüestionar el tipus de dona que creu que és.

CRÍTIQUES

"Una història que asfixia i desassossega l’espectador, feta perquè la dirigeixi Isabel Coixet (...) tant Costa com Keuchkerian hi estan magnífics (...)".

Paula Arantzazu Ruiz (Cinemanía)

"La directora signa una adaptació fantàstica de la novel·la de Sara Mesa en què indaga en el sexe, l’amor i l’obsessió amb una Laia Costa formidable".

Pepa Blanes (Cadena Ser)

Horari | 19:15

Preu | Entrada general, 4,5 €: socis CCCV i majors de 65 anys, 4 €; Carnet Jove i Federació d’Ateneus de Catalunya, 3 €; Club La Vanguardia, 2×1

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40