Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La taula informativa es durà a terme a la Sala d'Actes d'El Mirador.

Dijous 15 de febrer

Proposta

Taula informativa: “Aspectes pràctics de la tramitació dels ajuts Next Generation”

La Unió Europea ha previst amb els Fons Next Generation un paquet d’ajudes dirigides a la ciutadania per a incentivar la rehabilitació energètica dels edificis i dels habitatges, l’economia local i la sostenibilitat del planeta. Però per a la rehabilitació d'un edifici és necessari la implicació i acompanyament a les comunitats de diversos professionals especialitzats.

Les Oficines Locals i Comarcals d’Habitatge i les Oficines Tècniques de Rehabilitació de Catalunya, son les entitats on s’ha d’adreçar el ciutadà per a informar-se i sol·licitar les subvencions.

Aquest acte es dirigeix a la ciutadania i als professionals del sector amb l’objectiu d’informar-los i resoldre'ls dubtes sobre la gestió dels ajuts europeus. Hi intervindran les persones referents de l’Oficina Local d'Habitatge i de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels Col·legis professionals implicats en la gestió de els subvencions per a la rehabilitació d’edificis i d’habitatges.

La proposta compta amb la col·laboració de: Consell Comarcal del Vallès Occidental, Consell de Col·legis Territorials d’Administradors de Finques de Catalunya, Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya.

De forma prèvia a la taula informativa, a les 18 h, es presentarà al Mercat Municipal l'exposició "ReHabilitem", que es podrà visitar del 8 de febrer al 8 març. Trobareu més informació sobre aquesta exposició clicant aquí.

Horari | 18:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament de Castellar del Vallès i Diputació de Barcelona

Lloc | Sala d'Actes d'El Mirador

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40