Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'exposició.
Imatge promocional de l'exposició.

Dijous 15 de febrer

Presentació

Presentació de l'exposició "ReHabilitem"

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania. ReHabilitem vol donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic. 

Es tracta d’una exposició sensorial i interactiva que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb missatges positius i informació clara i accessible, l’exposició ajuda a superar les barreres percebudes que dificulten implicar-se en un projecte de rehabilitació, des de la por a la burocràcia fins a la desconfiança amb els professionals. 

L'exposició mostra els beneficis que comporta la rehabilitació dels edificis, tant a nivell particular com també a nivell col·lectiu, mitjançant dos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador.

L’exposició ReHabilitem serà itinerant amb la finalitat donar instruments a la ciutadania i facilitar als municipis la seva tasca de sensibilització.

La mostra es podrà visitar del 8 de febrer al 8 de març.

Després de la presentació tindrà lloc a la Sala d'Actes d'El Mirador (18.30 h) la taula informativa "Aspectes pràctics de la tramitació dels ajuts Next Generation". En podeu trobar més informació clicant aquí.

Horari | 18:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament i Diputació de Barcelona

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40