Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Dilluns 11 de setembre de 2023

Espectacle

Espectacle: "Els viatges de Bowa", a càrrec de la companyia La Gata Japonesa

La Bowa, nòmada, òrfena d’arrels i de somnis, un dia va trobar una ampolla a la vora del mar. Al seu interior, un missatge, i alguna cosa va impulsar una recerca fins al seu destinatari. El camí va ser tan ric que va esdevenir gairebé una obsessió.

Hores d’espera i quilòmetres de recerca per fer arribar al seu destí centenars de missatges que van navegar tancats al vidre brillant d’alguna ampolla. Un missatge l’ha portat just a aquest lloc, on espera trobar-se amb algú que va llençar un missatge al mar esperant que arribés de tornada. Aquesta persona no apareixerà, però alguna cosa especial té aquest lloc, alguna cosa familiar, alguna cosa tan estranya per a ella com el calor d’una llar.

I llegirà un nou missatge. Aquest, escrit pel mar, el vell savi, testimoni de les seves gestes i conscient de les seves absències. És el mar qui ha guiat les seves passes fins allà, és en aquest lloc on les ales de la Bowa trobaran terra per ancorar les seves arrels.

L’espectacle transita per diferents estats emocionals del personatge, que es recolzen en un llenguatge relatiu al circ multidisciplinar: efectes de màgia, que sorgeixen d’una manera accidental, reforçant la peculiaritat d’aquest espai. Desenvolupament d’una investigació sobre les ampolles: manipulació, equilibris, i desmitificació de l’objecte, fent-lo personatge, escenografia o simplement un element de suport. Acrobàcia aèria, de càrrega tècnica, però desenvolupada de forma orgànica i coherent i, per suposat, humor i poesia com a elements transversals.

 

Autora i intèrpret

Elena Vives Espejo-Saavedra

 

Direcció

Lucas Escobedo

 

Música original

Proyecto Voltaire

 

Disseny d’il·luminació

Carlos Cremades

 

Escenografia i vestuari

La Gatera

 

Durada aprox.

47 min

 

 

Aquest espectacle compta amb la visita prèvia i servei d'audioguies. Fes la teva reserva clicant aquí.

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | pl. de Catalunya

Programa | Dilluns 11 de setembre i festa Major de Castellar del Vallès 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40