Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Vídeo promocional de la proposta.

Dissabte 25 d'abril

Teatre

"Rise", amb The Sey Sisters. FUNCIÓ AJORNADA

FUNCIÓ AJORNADA FINS A L'HIVERN DE 2021. Més informació aquí: http://auditoricastellar.cat/programacio/rise/.

The Sey Sisters són un espectacular trio de veus negres. Tres germanes de descendència ghanesa que combinen riques harmonies, cants a capella i carismàtiques actuacions per fer reviure l’esperit i l’ànima del gòspel, fusionant-lo amb l’esperit africà.

The Sey Sisters expliquen que el seu segon disc, Rise, va néixer de la necessitat de donar visibilitat a un sector que poques vegades es té en compte: el col·lectiu afro i els/les afrodescendents. Els i les descendents de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya, lluiten cada dia perquè el seu color de pell no determini qui són. Rise és, doncs, una crida a la revolució personal i a l’acceptació persones i col·lectiva.

Amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, The Sey Sisters comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineix el seus espectacles.

The Sey Sisters

Edna Sey – veu

Kathy Sey – veu i percussió

Yolanda Sey - veu

Piano, teclat i saxo

Albert Bartolomé

Durada aprox.

90 min

CRÍTIQUES

“The Sey Sisters van aconseguir reviure l'ànima de la música gòspel durant un concert on va haver-hi moments d'una intensa intimitat, d'harmonies complexes, de ritmes molt ben treballats i de cants a cappella.”

NacióRipollès

“El ritme de les germanes va seduir, emocionar i fer gaudir el més que nombrós públic que s’aplegava (...) Un viatge, convertit en festa, que beu a parts iguals de música gòspel, blues i cançons tradicionals.”

Televisió del Ripollès

Horari | 20:30

Preu | general, 15 €; 12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat; 10 €/entrada a partir de 10 entrades

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

CercadorPeu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40