Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

Dissabte 25 d'abril de 2020

Teatre

"Rise", amb The Sey Sisters. FUNCIÓ AJORNADA

FUNCIÓ AJORNADA FINS A L'HIVERN DE 2021. Més informació aquí: http://auditoricastellar.cat/programacio/rise/.

The Sey Sisters són un espectacular trio de veus negres. Tres germanes de descendència ghanesa que combinen riques harmonies, cants a capella i carismàtiques actuacions per fer reviure l’esperit i l’ànima del gòspel, fusionant-lo amb l’esperit africà.

The Sey Sisters expliquen que el seu segon disc, Rise, va néixer de la necessitat de donar visibilitat a un sector que poques vegades es té en compte: el col·lectiu afro i els/les afrodescendents. Els i les descendents de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya, lluiten cada dia perquè el seu color de pell no determini qui són. Rise és, doncs, una crida a la revolució personal i a l’acceptació persones i col·lectiva.

Amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, The Sey Sisters comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineix el seus espectacles.

The Sey Sisters

Edna Sey – veu

Kathy Sey – veu i percussió

Yolanda Sey - veu

Piano, teclat i saxo

Albert Bartolomé

Durada aprox.

90 min

CRÍTIQUES

“The Sey Sisters van aconseguir reviure l'ànima de la música gòspel durant un concert on va haver-hi moments d'una intensa intimitat, d'harmonies complexes, de ritmes molt ben treballats i de cants a cappella.”

NacióRipollès

“El ritme de les germanes va seduir, emocionar i fer gaudir el més que nombrós públic que s’aplegava (...) Un viatge, convertit en festa, que beu a parts iguals de música gòspel, blues i cançons tradicionals.”

Televisió del Ripollès

Horari | 20:30

Preu | general, 15 €; 12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat; 10 €/entrada a partir de 10 entrades

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2020

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40