Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fum
Fum

Dijous 19 de març de 2009

Teatre

Fum

Amb Teatre de Guerrilla

Després de 10 anys en el camp professional, Teatre de Guerrilla presenta el seu cinquè espectacle titulat FUM. Al llarg d'aquests anys han treballat arreu dels Països Catalans i també a Espanya, Portugal i França. Han fet gairebé 1.000 representacions teatrals que ens han permès donar a conèixer el seu inconfusible segell. Pel camí han desenvolupat també altres projectes televisius, teatrals, radiofònics i literaris amb la voluntat d'empènyer tota una manera de ser, la del pallasso amb esperit crític.

El nou espectacle de la companyia d'Arbúcies,  Teatre de Guerrilla, té lloc en un bar on trobem tres personatges - els tres components de la companyia- sortits del mig de la boira, del fum del títol. Ens explicaran com viuen i què somien abans de tornar a desaparèixer rere el fum en una mena de conte de fades sense fades però ple de cabòries nocturnes. "Utilitzem les nostres armes per explicar la mediocritat -d'alguns- dels polítics que ens representen", explicava el seu director, Quim Masferrer.

Aquesta és una història que ensenya el fracàs d'uns individus que s'estavellen contra una realitat que resta indiferent als seus esforços. Els seus somnis són les nostres misèries; l'humor i la ironia, el segell de la companyia. "Fum" és, segons els seus creadors, un conte sense fades on s'explica la història de tres personatges tragicòmics, el propietari d'un bar i dos clients, que beuen a la barra d'aquest local, de matinada, quan la persiana ja està baixada, mentre senten, atònits com la vida els passa per damunt, tot això, amb el típic humor gironí, segell d'aquesta companyia.

Teatre de Guerrilla es nodreix del material humà que l'envolta, experimenta amb els caràcters, juga amb les situacions quotidianes i les creences més arrelades per oferir uns personatges la humanitat dels quals es veu farcida d'agudesa i mordacitat.

 

Horari | 18:30

Preu | Entrada general: 8 euros; preu per a joves i majors de 65 anys: 6 euros

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cicle d'adults, edició 2009, espectacles, setmana del Pallasso - Edició 2009 i tret de sortida

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40