Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler del documental.

Divendres 24 de maig de 2019

Projecció

DocsBarcelona A Prop: "Avec un sourire, la révolution"

Any: 2018

Durada: 87 min

País: Canadà

Direcció: Alexandre Chartrand

Versió original subtitulada en català

Sinopsi: Què va passar l'1 d'octubre? Una mirada inèdita del procés d'autodeterminació des de la visió subjectiva del director ens apropa a la primera línia de lluita. Activistes de base, manifestants de carrer, líders catalans i mobilitzacions espontànies són els testimonis d'un retrat cinematogràfic sobre la desobediència civil a Catalunya, on la repressió es combat amb un somriure.

Des del 2010, la gran majoria dels catalans han expressat la seva voluntat de celebrar un referèndum d'autodeterminació. Independentment de si votessin Sí o No a la independència, la voluntat de votar és compartida per molts. Davant d'aquesta situació, el govern espanyol es manté ferm: és il·legal. Una pel·lícula que serveix per agafar perspectiva històrica d'uns fets no molt llunyans. Entre testimonis de primera línia política (Carles Puigdemont, Mireia Boya, Lluís Llach, Sergi López, Quim Arrufat i Jordi Cuixart) i molts altres protagonistes, molts d'ells en presó preventiva, exiliats o jutjats, assistim a les mobilitzacions que han tingut lloc a Catalunya, no només arran del procés d'autodeterminació sinó també durant èpoques passades que crèiem superades.

Horari | 20:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Cal Gorina, Club Cinema Castellar Vallès i L'Aula d'Extensió Universitària per a gent gran. Amb el suport de l'Ajuntament de Castellar

Programa | Cinema a Castellar i docsBarcelona A Prop

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40