Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 21 d'abril de 2019

Cinema

"Viaje al cuarto de una madre"

Any: 2018

Durada: 91 min

País: Espanya

Gènere: Drama

Direcció: Celia Rico

Repartiment: Lola Dueñas, Anna Castillo, Pedro Casablanc, Noemí Hopper, Marisol Membrillo, Susana Abaitua, Ana Mena, Adelfa Calvo, Silvia Casanova, Maika Barroso

Premis (2018): Premi de la joventut al Festival de San Sebastián, millor actriu de repartiment als Premis Feroz i millor guió, actriu i actriu secundària als Premis Gaudí

Versió original (castellà)

Sinopsi: Leonor vol marxar de casa, però no s'atreveix a dir-ho a la seva mare. Estrella no vol que se'n vagi, però tampoc és capaç de retenir-la al seu costat. Mare i filla hauran d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en la qual el seu món en comú trontolla.

CRÍTIQUES

“Szumowska continua depurant la seva mirada incisiva amb solucions d’estil eficaces: (...) la manera com contraplans postergats atorguen nous i sorprenents sentits als plans que els precedeixen electritza periòdicament la pantalla”.

Jordi Costa: Diario El País

“Celia Rico ens ensenya el que és el cine sense necessitat de grans decorats (...) Lola Dueñas i Anna Castillo fan seu aquest emocionant i delicat retrat de l’amor maternofilial (...)”.

Andrea G. Bermejo: Cinemanía

“Una oda a la transcendència de la senzillesa, a la complexitat de les relacions familiars, exposada a través d’un estil amb la paradoxa com a marca d’identitat (...) rotundes interpretacions de dues actrius meravelloses”.

Javier Ocaña: Diario El País

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40