Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 17 de febrer de 2019

Cinema

"Petra"

Drama

Versió original (castellà)

Any: 2018

Durada: 107 min

País: Espanya

Direcció: Jaime Rosales

Repartiment: Bárbara Lennie, Àlex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes, Petra Martínez, Oriol Pla, Carme Pla, Chema del Barco, Natalie Madueño

Sinopsi: Petra no sap qui és el seu pare. Després de la mort de la seva mare comença una recerca que la condueix a Jaume, un cèlebre artista plàstic poderós i despietat. En el seu camí per conèixer la veritat, Petra també entra en contacte amb Lucas, fill de Jaume, i Marisa, esposa de Jaume i mare de Lucas. A partir d’aquest moment, la història d’aquests personatges es ve entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars i violència que porta tothom al límit. El destí donarà un gir a la seva lògica cruel obrint un camí per a l’esperança i la rendició.

CRÍTIQUES

“Rosales troba la manera que la seva tragèdia colpegi, emocioni i vibri a l’espectador (...) càsting excepcional, que lidera Bárbara Lennie (...) Tot i això, el gran descobriment és Joan Botey (...)”.

Sergi Sánchez: Fotogramas

“Pel·lícula inquietant (...) No pretén en cap moment manipular l’espectador, deixa molt espai a la seva imaginació (...) Joan Botey interpreta un dels malvats més gèlids, salvatges, verinosos, cínics i despietats que he vist en una pantalla”.

Carlos Boyero: Diario El País

Horari | 18:45

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40