Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 16 de desembre de 2018

Cinema

"Christopher Robin"

Aventures. Comèdia

Versió doblada

Any: 2018

Durada: 104 min

País: Estats Units

Direcció: Marc Forster

Repartiment: Animació, Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Paul Chahidi, Gintare Beinoraviciute, Bern Collaco, Bronte Carmichael, Evie Wray, Roy Beck, Vivien Bridson, Kumud Pant, Raj Ghatak, Gino Picciano, Tim Ingall, Mark Sayer-Wade, Karol Steele, Jackson Kai, Rahji Shrinarine, Lee Asquith-Coe, Orton O'Brien, Sharron Spice, Jeremy Oliver, Dean Middhat, Elsa Minell Solak, Abbey Denne, Errol Francis II, Richard Price

Sinopsi: El nen que es va embarcar en innumerables aventures al bosc dels Cent Acres amb la seva banda d’animals de peluix ha crescut i... ha perdut el rumb. Ara els toca als seus amics de la infància aventurar-se en el nostre món i ajudar Christopher Robin a recordar el nen afectuós i juganer que encara té a dins.

CRÍTIQUES

“El gairebé contracultural missatge del film és una invitació excel·lent al desconcert (...) Amb una ambientació magnífica, un gran tall de personatges secundaris i un guió ple d’ensenyaments socials, però també de divertiment”.

Javier Ocaña: Diario El País

“Per sort, Forster no pretén tancar-nos en un tractat sobre l’enyorança de temps passats i (...) utilitza aquesta nostàlgia com a escenari en el qual contar-nos una divertida i tendra aventura”.

Ricardo Rosado: Fotogramas

Horari | 12 h i 16.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cicle Nadalenc 2018, cinema a Castellar i espectacles familiars

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40