Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Mostra de Cinema de Castellar del Vallès
Mostra de Cinema de Castellar del Vallès

Què és BRAM?

Castellar del Vallès és un municipi que, malgrat haver tingut sales de cinema i un actiu cinefòrum anys enrere, ha vist com desapareixien les sales de projecció i es feia necessari traslladar-se a fora del municipi per anar al cinema. La reconversió del sector de la projecció encara ha allunyat més el públic vallesà del cinema independent, d'autor i social.

BRAM! neix amb la voluntat de donar a conèixer Castellar com un municipi ple de vida cultural, social i cívica. BRAM! pretén promoure valors fonamentals de convivència, respecte i llibertat a través de la projecció d'un cinema de compromís, un cinema compromès amb l'entorn, proper o llunyà, amb el temps, històric o contemporani, i amb la transmissió de valors socials. Des de l'organització de BRAM! es considera que el cinema social és un vehicle –potser el millor– per fomentar valors i, fins i tot, per reflexionar a l'entorn de diverses actituds, comportaments i models de vida.

BRAM! aposta pel cinema com a eina de coneixement i intercanvi cultural, projectant durant quatre dies una selecció de vuit llargmetratges on hi tenen cabuda la ficció i el documental, i amb gèneres diversos com la comèdia, el drama, el musical o l'animació. Tots els títols són produïts per directors d'arreu del món (Espanya, França, Gran Bretanya, Cuba, Jordània, Alemanya o Israel). Algunes de les projeccions es podran veure al Vallès Occidental per primera vegada, ja que han tingut una distribució minoritària i concentrada a sales de Barcelona.

La Mostra neix com a projecte cívic i cultural de primer ordre al municipi de Castellar del Vallès i a la comarca del Vallès Occidental, amb un seguit d'activitats paral·leles, com ara la presència del director Pere Portabella a la inauguració de la Mostra o la projecció extra de l'opera prima 25 kilates, una pel·lícula que encara no s'ha estrenat a les sales convencionals.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40