Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logo
Logo

BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2009

Del 16 d'abril al 19 d'abril de 2009

Castellar del Vallès acull per primera vegada una mostra de cinema amb contingut social. Sota el títol BRAM!, la Mostra consistirà en la projecció de vuit pel·lícules d'arreu del món que es podran veure entre el 16 i el 19 d'abril a la Sala Blava de l'Espai Tolrà.

BRAM! és una iniciativa dirigida pel castellarenc Pere Joan Ventura, guardonat amb un premi Goya l'any 2003.  L'organització aposta per un tipus de cinema independent i d'autor, com una eina de coneixement, intercanvi cultural i de transmissió de valors fonamentals de convivència, respecte i llibertat.

A banda d'assistir a les projeccions, els espectadors de BRAM! podran valorar i puntuar les pel·lícules de la Mostra. Així, el film guanyador del premi especial del públic rebrà un obsequi que consistirà en un sac de mongetes del ganxet (producte típic castellarenc amb denominació d'origen vallesana), que l'organització farà arribar al director del film premiat.

Les pel·lícules que es projectaran són: El silenci abans de Bach, La clase, Vals con Bashir, Corazones rebeldes, Al otro lado, 25 kilates, El cuerno de la abundancia, Capitán Abu Raed.

Actes celebrats

Diumenge 19 d'abril de 2009Dissabte 18 d'abril de 2009
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Més informació

Altres edicions

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40