Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Promoció de la salut

Contingut

Contingut

Programa d'alimentació i nutrició

L'objectiu bàsic del programa iniciat al 1998 es la millora dells hàbits alimentaris dels infants i adolescents i la major conscienciació dels seus pares en relació a l’alimentació saludable.

Altres projectes i campanyes

Vacunació, salut bucodental, l'àlbum de la salut, salut i escola...

Drogodependències

La tasca de prevenció en aquesta matèria es realitza de manera transversal des de 1994 a través del Programa municipal de prevenció de drogodependències. En aquest sentit es treballa des de diversos àmbits: es compta amb la col·laboració dels centres educatius i les AMPA, els professionals de la salut, la Policia Local, entre d’altres, la qual cosa permet millorar la tasca dels serveis socials.

Programa de sexualitat-afectivitat i SIDA

Conjunt de propostes orientades a la realització de projectes d'informació i prevenció al voltant de la sexualitat i l'afectivitat i de la SIDA, destinades especialment, als adolescents i joves de la vila, tant dels centres educatius reglats (instituts) com dels recursos específics creats per a ells (Escola d’Adults, projecte TRIA, etc.).

Salut emocional

El Programa de Salut Emocional contempla una proposta adreçada a la millora de la salut emocional de la població infantil i juvenil i d'adults.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40