Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Promoció de la salut

Altres projectes i campanyes

Per què ens vacunem?

Projecte destinat  alumnes de cinquè de primària que tracta d´incrementar els coneixements dels nens i nenes sobre què són i com actuen les vacunes. Canviar les actituds dels infants davant l´administració de les mateixes i dels professionals sanitaris. Finalment, també pretén millorar les cobertures vacunals. Consta bàsicament d’una xerrada informativa al grup classe i de la distribució d’un conte específic sobre les vacunes.

Salut Bucodental:

L´objectiu és millorar la salut bucodental dels nenes i nenes en edat escolar, i prevenir les malalties bucodentals més freqüents, entre elles, la càries.

Àlbums de la Salut:

Es tracta de treballar lúdicament aspectes d´educació per la salut i medi ambient saludable amb els alumnes de 3er i  4t  de primària, potenciant alhora el coneixement de la vila.

Salut i Escola:

Es participa coordinadament  en el programa de Salut i Escola desenvolupat per les Conselleries de Salut i d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa, centrat en els alumnes de 3er d’ESO, vol apropar als estudiants un referent de salut com és una infermera que aclareix conceptes, ofereix informació i deriva a qui ho necessita als recursos més adients.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40