Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

B8. Escenari cobert per a entitats municipals

Proposant:

Associació Juvenil Vilabarrakes

Descripció de la proposta:

La proposta consisteix en la construcció d’un escenari de 8x12 metres (estil  layer) i una cúpula o carpa de 8x12 metres. Ambdues parts són desmuntables per evitar actes de vandalisme i per tal que l’escenari es pugui fer servir per a altres activitats que es realitzin al poble.

 Justificació:

La justificació de voler un escenari cobert és deguda als problemes tant tècnics com de logística que succeeixen a causa del mal temps durant la celebració de la Festa Major i d’altres actes organitzats per l'entitat durant diversos anys consecutius. La pluja i el mal estat de l’escenari han provocat despeses addicionals a l'entitat. A més a més, l'escenari proporcionat per l'Ajuntament no és suficient per encabir amb comoditat tot l'instrumental i els mateixos músics dels grups que vénen a tocar a les barrakes de la Festa Major.

 Destinataris:

Principalment, totes les persones que vinguin a barrakes per Festa Major, però també estaria disponible per a totes les activitats que es fessin al municipi. Per tant, tenint en compte una visió més àmplia de la proposta, aquesta estaria destinada a tot el poble.

 Pressupost:

35.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40