Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut

Continguts

B3. Millora de cruïlles al carrer Major

Proposant:

AMPA Escola El Sol i La Lluna

 Descripció de la proposta:

La proposta suposa l'elevació de la cruïlla del carrer Major amb el carrer de Colom i els seus corresponents passos de vianants a tots els punts possibles, i la millora de la visibilitat i voreres de la cruïlla del carrer Major amb el Passeig, reubicant els contenidors de recollida de residus.

 Justificació:

L’escola treballa des de fa anys el projecte de camí escolar, i ens agradaria que es portessin a terme algunes de les actuacions vinculades que estan pendents d’execució, per tal de millorar la seguretat dels accessos a peu.

 L'accés al centre des del carrer Major es percep com un itinerari insegur per la velocitat i la proximitat dels vehicles a la vorera, que s'accentuen a les hores d'entrada i sortida de l’escola, sobretot per l'increment de vianants.

 La cruïlla del carrer Major amb el carrer de Colom necessitaria estar elevada perquè el vehicle fos conscient de la importància del vianant i reduís la velocitat.

 La cruïlla amb el Passeig, tot i disposar de pas elevat al carrer Major, també es percep com insegura per la mala visibilitat en el punt d'accés a la plaça de Cal Calissó donada la ubicació actual dels contenidors.

 Destinataris:

Infants de l'Escola El Sol i La Lluna, pares i mares d'aquests infants i tot el veïnat, usuaris i usuàries del carrer Major, del Passeig i de la plaça de Cal Calissó.

 Pressupost:

20.000 euros

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40