Pites farcides de carn
Autora: Sílvia Sardà
Llista d'ingredients (4 persones):
- carn cuita, que ens sobri, (vedella, pollastre,) ben picadeta
- 1,5 cullerades de salsa de tomàquet (quètxup)
- 2 cullerades de maionesa
- Sal i pebre al gust
- 1 cullerada de salsa anglesa (optatiu, si la tenim comprada del súper o feta per nosaltres amb 1 ou, 6 cullerades de vinagre, 6 cullerades de llet, 1 cullerada de sucre, 1 cullerada de mostassa, 10g de mantega, sal i pebre.)
- 1 tassa de formatge rallat
- ½ ceba petita picada
- 2 sobres de pa de pita (es poden comprar als súpers)
- ½ tassa de mantega desfeta.
Elaboració:
En una paella barrejar tots els ingredients. Agafar el pa de pita i amb un pinzell pintar amb la mantega i tot seguit col·locar-li la barreja que hem fet, tancar-ho per la meitat i tornar-ho a pintar amb la mantega, ho posarem uns minuts al forn ben calent fins que el pa agafi un color torradet.
Ens ho podem menjar acompanyat amb amanida o amb patates fregides.