Autora: Francisca Valle Giménez
Llista d'ingredients (4 persones):
Elaboració:
Agafarem la vedella estofada que ens ha sobrat a la nevera, i la passarem per la picadora. Prepararem una beixamel posant en una paella una mica de mantega i una vegada desfeta afegirem les tres cullerades de farina, les barrejarem i a continuació posarem a poc a poc i remenant amb un mesclador el mig litre de llet amb una mica de pebre negra, nous moscada i sal. Després afegirem a la beixamel la picada que hem fet amb l'estofat de vedella. Ho deixarem refredar.
Amb una tros de pa sec que tinguem, l'afegim a la picadora i tindrem pa ratllat.
Agafarem porcions no massa grans de la barreja que hem fet i les passarem primer pel pa ratllat i després per l'ou batut. Posarem una bona quantitat d'oli d'oliva en una paella i anirem fregim les porcions que hem fet. Les posarem en una safata amb paper absorbent perquè xucli l'oli.
Per guarnir aquest plat: fem una amanida amb enciam, unes olives, menestra de verdures que ens hagi sobrat, un parell de tomàquets i una mica de pastanaga ratllada. Afegim una mica d'oli d'oliva i sal.