Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Avisos

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 29 de juny.
Els ajuts es poden sol·licitar fins al 29 de juny.

És obert fins al 29 de juny el termini per sol·licitar prestacions per al pagament del lloguer per a l’any 2018

Dilluns 21 de maig

L’Oficina Local d’Habitatge, situada a El Mirador, tramitarà fins al 29 de juny les sol·licituds de prestacions per a l’any 2018 que tenen la finalitat de facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social. Es tracta d’uns ajuts que atorga la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i que consisteixen en el pagament del 40% del lloguer, amb un límit màxim de 200 euros mensuals i 2.400 euros anuals per habitatge.

Poden accedir a aquesta convocatòria les persones titulars de contractes d’arrendament d’habitatge destinat a residència habitual i permanent, ubicats a Castellar del Vallès. Altres requisits bàsics per formalitzar la sol·licitud són tenir residència legal a Catalunya, que l’import de la renda mensual de l’habitatge no superi els 600 euros (900 euros en el cas de les famílies nombroses), i que els ingressos familiars no superin la Quantia del Límit d'Ingressos de la Unitat de Convivència. Aquest límit es calcula en funció dels membres de la unitat de convivència i les seves edats, i es determina en relació amb l'indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC).

Les sol·licituds es poden presentar al Servei d’Atenció Ciutadana (El Mirador), dilluns i divendres de 8.30 a 14.30 hores i de dimarts a dijous de 8.30 a 19 hores. Podeu consultar tota la documentació relacionada amb aquesta tramitació al web municipal: https://seu.castellarvalles.cat/33033/tramit/78/.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40