Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La 4a edició de la campanya de vals de descompte als comerços “Més comerç que mai” començarà el 14 d’octubre
Imatge de la campanya "Més comerç que mai"

La 4a edició de la campanya de vals de descompte als comerços “Més comerç que mai” començarà el 14 d’octubre

Dimarts 8 d'octubre

Els vals es podran adquirir al web www.castellarvalles.cat/valsdescompte

L’Ajuntament de Castellar del Vallès i Comerç Castellar impulsen un any més la campanya “Més comerç que mai”, que arribarà a la quarta edició. La iniciativa té per objectiu afavorir el consum local amb la posada en circulació de vals de descompte per a la ciutadania que es podran fer servir a partir del 14 d’octubre i fins al 16 de desembre, és a dir, durant la campanya nadalenca. D’aquesta manera, es preveu injectar fins a un total de 254.200 euros als establiments de restauració i al comerç local, 127.100 euros dels quals seran aportats per l’Ajuntament.

Com en les anteriors edicions, cada ciutadà/na podrà comprar a partir del mateix 14 d’octubre fins a un import màxim de 25 euros en vals, aconseguint d’aquesta manera un total de 50 euros. Els vals podran ser per valor de 5, 10 i 20 euros. Es podran utilitzar com a forma de pagament en els establiments adherits, els quals se senyalitzaran degudament amb un distintiu que acreditarà la participació en la campanya.

Els vals es podran adquirir del 14 d'octubre al 9 de desembre, o fins a exhaurir existències, a www.castellarvalles.cat/valsdescompte. Podran accedir-hi totes les persones nascudes l’any 2008 o anys anteriors i empadronades a Castellar abans de l’1 d’octubre de 2024.

Per sol·licitar més informació de forma presencial, s'atendran consultes a El Mirador, de dilluns a divendres, d’11 a 13 h.

Crida als establiments que s’hi vulguin adherir

La Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació ha difós la iniciativa entre els establiments comercials, de restauració i de serveis per tal de promoure que s’adhereixin a la campanya, que és totalment gratuïta per a ells. Fins al moment, ja ho han fet més de setanta. Per poder participar-hi només cal tenir una llicència d’activitat vigent a Castellar del Vallès i una superfície de venda inferior als 500 metres quadrats. Els comerços interessats s’han de registrar a la pàgina web https://castellar.bonoconsumo.es/ca. De manera prèvia a la posada en marxa, se’ls informarà del detall del funcionament de la campanya, rebran una formació per conèixer l’operativa del bescanvi de vals i comptaran a més amb un servei d’atenció per a la resolució de dubtes o aclariments.

Segons explica el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació. Rubén Peñalver, la campanya “Més Castellar que mai" “és una iniciativa consolidada que la ciutadania ja espera amb vista a la campanya de Nadal i que suposa un molt bon estímul per al comerç urbà”. I afegeix: “no tenim cap dubte que la  campanya serà exitosa com ja ho va ser en les dues edicions anteriors”.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40