Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La nota temporada de cinema dels diumenges a l'Auditori començarà el 6 d'octubre.
La nota temporada de cinema dels diumenges a l'Auditori començarà el 6 d'octubre.

La projecció familiar "Buffalo Kids" i el film "Beetlejuice Beetlejuice" obriran el 6 d’octubre la temporada de cinema dels diumenges

Divendres 20 de setembre

La programació estable de cinema impulsada per l’Ajuntament de Castellar engegarà la temporada 2024-2025 el diumenge 6 d’octubre amb dues projeccions: la proposta familiar Buffalo Kids i la comèdia de terror Beetlejuice Beetlejuice, totes dues en la seva versió en català.

La pel·lícula escollida per a la sessió familiar, que s’inclou en el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) impulsat per la Generalitat i es podrà veure en dues sessions (12 h i 16.30 h), és una proposta d’animació sobre dos germans orfes, el Tom i la Mary, que protagonitzen una història commovedora i divertida sobre la recerca de la llar.

D’altra banda, Tim Burton és el director de Beetlejuice Beetlejuice, la seqüela de Beetlejuice (1988), que també va dirigir. En aquesta ocasió, davant de les càmeres hi tornem a trobar, entre d’altres, Michael Keaton, Winona Ryder i Katherine O’Hara, a més d’altres noms destacats del cinema com Monica Bellucci o Willem Dafoe. El film es projectarà a les 19 hores.

La programació de cinema dels diumenges del mes vinent continuarà el 13 d’octubre, a les 19 hores, amb El 47, la pel·lícula de Marcel Barrena sobre la història del conductor d’autobusos Manolo Vital, que s’apropiava del bus de la línia 47 per demostrar que els autobusos podien pujar els pendents del districte barceloní de Torre Baró. La setmana següent, diumenge 20 d’octubre, serà el torn de Pájaros,  la projecció del Cicle Gaudí del mes d’octubre, que arriba de la mà del Club Cinema Castellar Vallès. Una comèdia dramàtica i road movie que protagonitzen Luis Zahera i Javier Gutiérrez i que es podrà veure a les 19 hores. Finalment, el thriller psicològic Parpadea dos veces, dirigit per Zöe Kravitz, clourà la programació d’octubre, el dia 27 a les 19 hores.

Els divendres, programació de cinefòrum

La programació de cinema a Castellar es completa amb l’oferta dels divendres, que inclou sessions de cinefòrum organitzades pel Club Cinema Castellar Vallès. Per al mes d’octubre, l’entitat ha triat, d’una banda, Ama Gloria (dv. 04/10), un film sobre la relació d’una nena francesa de 6 anys i la seva mainadera originària de Cap Verd. També es podrà veure (dv. 11/10) el clàssic protagonitzat per Jack Nicholson i guanyador de 5 premis Oscar Alguien voló sobre el nido del cuco, que s’ha escollit amb motiu del Dia de la Salut Mental.

Els dos últims divendres d’octubre, dies 18 i 25, les projeccions escollides són, respectivament, Green Border, guanyadora del Premi Especial del Jurat al Festival de Venècia 2023, i K2 Hivernal, un documental que relata l’última gesta de l’alpinista català Sergi Mingote. Aquesta darrera sessió, en què participarà el director del documental, Albert Barceló, està coorganitzada amb el Centre Excursionista de Castellar.

Les entrades anticipades es podran comprar ben aviat al web www.auditoricastellar.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40