Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Festa de l'Esport Castellarenc 2023.
Imatge de la Festa de l'Esport Castellarenc 2023.

L’Ajuntament fa una crida als esportistes, clubs esportius i entitats que vulguin participar a la Festa de l’Esport Castellarenc

Dijous 19 de setembre

L’acte de reconeixement de mèrits i valors en l’esport de la temporada 2023-2024 tindrà lloc el 24 d’octubre

L’Ajuntament de Castellar del Vallès està preparant un any més la Festa de l’Esport Castellarenc, un acte que enguany tindrà lloc el dijous 24 d’octubre i que es porta a terme amb l’objectiu de fer un reconeixement a les persones i entitats que han assolit diferents fites esportives la darrera temporada.

Amb l’objectiu que tothom hi sigui present, la Regidoria d’Esports ha fet una crida a totes les entitats, clubs esportius i esportistes a títol individual que hi vulguin participar per tal que donin a conèixer els seus mèrits o valors esportius aconseguits durant la temporada 2023-2024. Per fer-ho, només cal omplir un dels formularis que es poden trobar a www.castellarvalles.cat/meritsesportius i enviar-los emplenats a l’adreça de correu electrònic jdonat@castellarvalles.cat com a màxim el divendres 4 d’octubre.

La d’aquest 2024 serà la novena edició d’aquesta festa, que l’any passat va donar 357 reconeixements als èxits d’esportistes de diferents disciplines i categories i 95 reconeixements més en l’apartat de valors en l’esport.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40