Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ajuntament de Castellar del Vallès

Comunicat de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

Dijous 25 de juliol

En relació amb les cantades que la colla “Els més tranquils” va dur a terme la tarda-vespre del dissabte passat, 20 de juliol, en el marc de la Festa Major de Sant Feliu del Racó, l’Ajuntament de Castellar del Vallès manifesta:

  1. Expressem el nostre rebuig a totes aquelles activitats que puguin representar un tracte vexatori i desfavorable per raons d’edat, sexe, gènere, orientació sexual, raça, ètnia, cultura, ideologia, religió o qualsevol altra condició o circumstància de tipus personal o social. Entenem que el dret a la llibertat d’expressió no pot emparar continguts que vulnerin els drets de les persones. En aquest sentit, el consistori no comparteix en absolut les lletres de les esmentades cantades perquè, en determinades parts, són ofensives i atempten contra la intimitat i l’honorabilitat de persones.
  2. L’Ajuntament no va organitzar les cantades, com algun partit polític ha dit erròniament. Aquesta activitat s’emmarcava en la Festa Major de Sant Feliu del Racó, organitzada per les associacions de veïns.
  3. L’Ajuntament ha fet arribar a la colla “Els més tranquils” el seu malestar pel contingut de les lletres, així com les queixes que han arribat de diversos veïns, i els demana que revisin en profunditat aquesta activitat per tal de garantir el respecte i la bona convivència entre les persones.
  4. Finalment, fem una crida perquè les activitats populars a l’estiu se celebrin amb civisme i lliures d’expressions masclistes, racistes o de qualsevol tipus de violència.
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40