Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sis concerts en clau femenina, la programació del FemFestival 2024, que tindrà lloc a partir de demà

Dimecres 3 de juliol

Castellar del Vallès ja ho té tot a punt perquè demà engegui una nova edició del FemFestival, la quarta, que tornarà a fer visible amb aquesta aposta musical el talent artístic, femení i feminista posant en relleu la presència de dones als escenaris.

Enguany, el FemFestival inclou un total de sis propostes musicals protagonitzades per dones que s’han programat entre el 4 i el 7 de juliol. La primera actuació, que també forma part del cicle “Concerts al pati” que organitza Calissó Cultural, anirà a càrrec d’Erin Hyvin, una cantautora de dream indie folk que oferirà un concert a la terrassa de Cal Calissó demà dijous, 4 de juliol, a les 21 hores. Hyvin va presentar l’any passat el seu EP debut, It Was All A Dream, un recull de cinc cançons que exploren el somni americà i que va escriure i compondre després de viure una temporada a Los Angeles. La seva música fusiona melodies suaus, veus vellutades i sintetitzadors onírics que creen universos on els somnis s’entrellacen amb la realitat.

A partir de divendres, els concerts del FemFestival es traslladen a la plaça d’El Mirador, on es podrà gaudir de cinc altres propostes: dues divendres, 5 de juliol; dues dissabte, 6 de juliol; i una diumenge, 7 de juliol.

Les actuacions de divendres començaran a les 21.30 hores amb el concert d’Alícia Rey que, acompanyada de les coristes Odettes i de la violinista Ana Moya, presentarà el seu segon disc en un format embolcallador amb quatre veus, guitarra, violí i teclat. Música per gaudir i deixar-se portar de la mà d’una formació de dones que aporta qualitat i solvència en una actuació que combina guitarra clàssica, elèctrica, violí, sintetitzador i veus a capella.

Tot seguit, a les 23 hores, serà el torn de Gemma Humet, una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual i una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades. Humet presenta un nou directe anomenat Miralls, en què, sola a l’escenari, només amb piano i veu, despulla les cançons de revestiments en un espectacle amb una escenografia preciosa i una posada en escena exquisida.

L’endemà, dissabte 6 de juliol, les actuacions començaran a les 20 hores amb el concert de Cinta, que presenta l’espectacle Tales of Maär. El debut d’una cantautora autodidacta, del tot original i pràcticament anònima, que ressuscitarà i alhora amansirà la fera de l’interior dels espectadors, en farà vibrar les cordes de l’ànima i els captivarà amb la seva veu, profunda com un oceà, freda com les galàxies, càlida com una rosa i etèria com la pols dels estels.

Al vespre (21.30 hores), l’escenari s’obrirà a Al·lèrgiques al pol·len, una banda que amb el seu últim disc ha aconseguit una nova sonoritat que les porta a un directe festiu i ballable que revolucionarà, de ben segur, els escenaris aquest estiu. Les sis músiques que componen aquesta “girl band” barcelonina han aconseguit fer-se un lloc entre les tendències musicals del territori amb els seus temes de pop-rock de caràcter festiu i irreverent.

El FemFestival 2024 s’acomiadarà diumenge, 7 de juliol, amb un final de festa que anirà a càrrec de COCO, un grup que ha estat una revelació en el panorama de les versions i que destaca pel seu empoderament femení i la seva energia. Un autèntic xou que començarà a les 21.30 hores i en què es podran escoltar les millors versions de tots els temps gràcies al talent i al carisma de les quatre membres d’aquesta formació que té una gran habilitat per fusionar cançons i per connectar profundament amb el públic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40