Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge d'un dels actes que es van dur a terme a mitjans de juny de reconeixement a alumnes de secundària que han participat del projecte del servei comunitari.
Imatge d'un dels actes que es van dur a terme a mitjans de juny de reconeixement a alumnes de secundària que han participat del projecte del servei comunitari.

Alumnes de 3r i 4t d'ESO han participat durant aquest curs en el programa Servei Comunitari, que enguany ha complert 10 anys

Dimarts 2 de juliol

Els alumnes de 3r d'ESO de les escoles El Casal i FEDAC Castellar i els de 4t d'ESO de l'Institut Escola Sant Esteve, l'INS Castellar i l'INS Puig de la Creu han participat al llarg del curs 2023-2024 en el programa Servei Comunitari, una iniciativa que fa deu anys que es porta a terme a Castellar del Vallès, i que, per segon cop, ha comptat amb la participació de tots els centres d'educació secundària.

El Servei Comunitari té per objectiu acostar el voluntariat a l'alumnat de secundària, que du a terme tasques al servei de la comunitat. Amb aquesta experiència els joves també descobreixen les entitats del municipi i els serveis que ofereixen, que funcionen com a espais d’aprenentatge a fora de l’aula.

Els últims dies de curs es van dur a terme diversos actes de reconeixement als respectius centres per fer valdre la tasca tant de l'alumnat que ha participat en el Servei Comunitari com de les entitats, centres educatius i serveis municipals que hi ha col·laborat. En aquests actes els mateixos estudiants van poder explicar amb les seves paraules com van viure l'experiència i van rebut els diplomes de participació.

Durant el curs 2023-2024, les entitats i serveis municipals que han participat del Servei Comunitari han estat: Càritas, Banc de Sang, residència de gent gran Obra Social, ADF Castellar, Club de Rítmica Clau de Sol, Club Atlètic Castellar, Club Bàsquet Castellar, Fútbol Sala Castellar (futbol sala i voleibol), Tot hi cap, Biblioteca Antoni Tort, Ludoteca Municipal Les Tres Moreres, Escola Joan Blanquer, Escola El Sol i La Lluna, Escola Bonavista i l'equipament juvenil La Fàbrica.

La Regidoria d'Educació fa un agraïment a totes les entitats per la seva implicació, així com al Servei Educatiu Vallès Occidental VIII per l'impuls i l'acompanyament del projecte.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40