Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’espai de cotreball del Centre de Serveis s’estrena amb l’empresa NIS Motion

Dilluns 1 de juliol

Aquest espai municipal disposa de cinc punts de treball més disponibles, adreçats a treballadors autònoms i petites empreses de nova creació

L’empresa d’automatització i manteniment industrial NIS Motion va estrenar divendres l’espai de cotreball que ofereix el Centre de Serveis i que està disponible per a treballadors autònoms i a petites empreses de nova creació.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rubén Peñalver, va fer el lliurament de claus de l’espai al propietari de l’empresa, Albert Puig Oriol, que a partir d’ara podrà fer ús també de tota la infraestructura del Centre de Serveis, com per exemple la sala d’actes i diferents sales de reunions.

L’espai de cotreball compta amb tots els requeriments necessaris per poder treballar, com són taula, cadira, calaixera, armari amb clau i bústia, connexió a Internet i opció de domiciliació empresarial i d’assessoraments tècnics.

Després d’aquesta primera ocupació, resten disponibles cinc punts de treball més, que tenen els preus bonificats per tal de facilitar els primers passos de les activitats econòmiques. Així, estan a l’abast de qualsevol activitat domiciliada fiscalment a Castellar del Vallès i també a les persones emprenedores amb un projecte de creació d’empresa que formalitzi l’alta en un termini de tres mesos.

Totes les persones interessades a sol·licitar més informació sobre l’espai de cotreball del Centre de Serveis poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació a través del correu fue@castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40