Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Arc de Sant Martí

El programa de salut emocional Arc de Sant Martí celebrarà dilluns el 25è aniversari en el marc de la cloenda de la temporada

Dimecres 5 de juny

L’acte de tancament inclourà també la representació de l’obra de teatre Tot per l’audiència

El programa de promoció de la salut i el benestar emocional Arc de Sant Martí celebrarà el seu 25è aniversari en el marc de l’acte de cloenda de la temporada, que tindrà lloc dilluns, 10 de juny, a les 16 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont.

La representació de l’obra teatral Tot per l’audiència, sota la direcció artística de Maria Hernández, serà la proposta principal de l’acte. L’obra parla del telenotícies “Arc de Sant Martí”, que està en crisi perquè fa molt temps que les audiències són molt dolentes. L’equip de periodistes no sap com millorar-les i aconseguir que la gent de Castellar s’interessi per l’actualitat del poble. Provaran diverses opcions per no perdre la feina, però el que no s’imaginen és que aconseguiran l’èxit sense ser-ne conscients. L’espectacle comptarà amb les interpretacions de Maria Alcántara, Xavi Álvarez, Sergio Ballesta, Antonio Moya, Rosa Pallarès, Isabel Rodríguez i Maria Rodríguez, amb la col·laboració de Montse Garcia, membre de Psicovallès.

A més d’aquesta representació, també es farà el lliurament de diplomes als participants dels tallers d’aquest curs del programa Arc de Sant Martí, que contempla una proposta integral d’acció envers les persones amb problemes de salut emocional.

Precisament, l’acte inclourà la visita a una exposició dels treballs realitzats en els tallers de manualitat i horticultura, que s’instal·larà a la Sala Polivalent d’El Mirador. Val a dir també que els assistents podran gaudir d’un refrigeri.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de Suport Castellar i de la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40