Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.
Imatge promocional del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

La fisioterapeuta, fisiosexòloga i osteòpata Mireia Grossman oferirà farà una xerrada-col·loqui a Castellar la setmana que ve

Dimarts 21 de maig

La proposta s’inclou en la programació al voltant del Dia de la Salut de les Dones, que també preveu una vesprada d’activitats saludables i una caminada

La fisioterapeuta, fisiosexòloga i osteòpata especialitzada en sòl pelvià Mireia Grossman serà a Castellar el 29 de maig per impartir a la Sala d’Actes d’El Mirador, a les 18.30 hores, una xerrada-col·loqui sobre sòl pelvià i menopausa en el marc de la programació al voltant del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra cada 28 de maig.

Grossmann, que aquest 2024 ha publicat el llibre Menopausia. No hay reglas i que té més de 161.000 seguidors a Instagram, tancarà les propostes d’enguany programades amb motiu d’aquesta jornada que té per objectiu fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

La setmana començarà dilluns, 27 de maig, amb una vesprada d’activitats saludables al gimnàs de l’Escola Joan Blanquer que inclourà dues propostes: una sessió de pilates global softball a càrrec de David Dalmau, a les 18 hores, i una de ioga nidra a càrrec de Socorro Mayor, a les 19 hores.

A més, dimarts 28 de maig s’ha programat un itinerari pel Camí Lila que, sota el títol “Camina per la salut de les dones” farà aquest recorregut circular de 7,5 km i dificultat moderada que proposa diverses parades amb continguts relacionats amb dones de la vila i que es portarà a terme de la mà del Centre Excursionista de Castellar. La sortida engegarà a les 9 hores des del casal de gent gran de la plaça Major.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal tenir en compte que tenen places limitades. Per assistir-hi, cal reservar plaça al formulari que es pot trobar al web municipal, a www.castellarvalles.cat/diasalutdones.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40