Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del curs de formació ocupacional d'activitats de gestió administrativa.
Imatge del curs de formació ocupacional d'activitats de gestió administrativa.

Comencen cursos de formació ocupacional d’atenció sociosanitària en institucions i d’activitats de gestió administrativa

Dimarts 31 de gener de 2023

La tinent d’alcalde d’Activitat Econòmica, Anna Marmol, va donar la benvinguda dijous passat, 26 de gener, als 28 alumnes que han iniciat aquest mes de gener a El Mirador dos cursos de formació ocupacional amb certificat de professionalitat de nivell 2: d’una banda, 14 persones s’han inscrit a un curs d’atenció sociosanitària en institucions; i de l’altra, 14 persones més duen a terme un curs d’activitats de gestió administrativa.

Totes dues propostes formen part del programa de formació d'oferta en àrees prioritàries (FOAP) adreçat a persones en situació d’atur, són gestionades pel Servei Local d’Ocupació i estan subvencionades íntegrament pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb un import total de 127.000 euros.

El curs de formació d’activitats de gestió administrativa es va iniciar el dilluns 9 de gener i finalitzarà a finals de setembre. Consta d’un total de 920 hores, de les quals 80 seran de pràctiques en diverses empreses de Castellar i Sabadell. La formació teòrica es realitza a les dependències d’El Mirador, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

El curs d’atenció sociosanitària en institucions va començar el 23 de gener i acabarà a finals del mes de juny. Té una durada de 490 hores i també es du a terme a El Mirador, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Com la formació anterior, també inclou 80 hores de pràctiques que es duran a terme majoritàriament en residències geriàtriques. Per a la realització d’aquest curs s’han homologat dues aules taller d’El Mirador d’acord amb els requeriments establerts pel SOC, i s’està homologant una tercera aula per poder impartir el certificat de professionalitat d’atenció domiciliària en un futur.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40