Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Dia Internecional de les persones amb Diversitat Funcional
Dia Internecional de les persones amb Diversitat Funcional

Castellar proposa a la ciutadania el repte de recórrer 1.030 km per la diversitat del 19 de novembre al 3 de desembre

Dilluns 14 de novembre de 2022

Aquesta és una de les activitats destacades de la programació del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

Castellar del Vallès convida la ciutadania a afegir-se al repte de recórrer un total de 1.030 quilòmetres entre el dissabte 19 de novembre i el migdia del dissabte 3 de desembre. Es tracta de la iniciativa “Avança per la diversitat”, que té per objectiu donar visibilitat al Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional sumant metres amb la finalitat simbòlica de recórrer la distància que separa la nostra vila de Santiago de Compostel·la.

Participar en aquesta activitat, una de les destacades de la programació castellarenca organitzada al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, que se celebra cada 3 de desembre, és molt senzill. Només cal caminar, córrer o rodar metres fent exercici per qualsevol itinerari i entrar a www.castellarvalles.cat/avancemperladiversitat en les dates assenyalades (del 19/11 al migdia del 03/12). En aquest espai web es podran registrar les distàncies recorregudes, sempre en metres, juntament amb el nom i cognoms de la persona participant. Cal assenyalar que la participació en la iniciativa dona l’oportunitat d’aconseguir un buf de record.

D’altra banda, la campanya “Avança per la diversitat” també es posa en marxa a les xarxes socials, on es proposa que tothom qui ho vulgui hi comparteixi les seves fotos o vídeos duent a terme els seus recorreguts (amb o sense el buf aconseguit), etiquetant @femcastellar i afegint-hi les etiquetes #femcostat, #avançaperladiversitat, #avancemperladiversitat, #castellarambladiversitat i #diversitatfuncional.

Una xerrada a càrrec de la psicòloga Jenny Moix i un taller de màgia amb espectacle final a càrrec de David València, altres propostes destacades

La programació del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional inclou, a més, una quinzena d’altres propostes que ja van començar la setmana passada i que s’allargaran fins al 17 de desembre.

D’entre totes elles, destaca, d’una banda, la xerrada “Més flexibles, més feliços” que oferirà la psicòloga Jenny Moix dijous 1 de desembre, a les 20 hores, a l’Auditori Municipal Miquel Pont. D’altra banda, dissabte 3 de desembre el mag David València oferirà dues sessions d’un taller de màgia a la Sala Blava de l’Espai Tolrà; de 9.30 a 10.30 hores per a majors de 16 anys i de 10.30 a 11.30 hores per a infants de 6 a 15 anys. Tot seguit, a les 12 hores, es llegirà el manifest del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, i David València farà un espectacle obert a tothom que continuarà amb un pica-pica final a càrrec de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, i el recompte dels metres de la campanya Avança per la diversitat, amb batucada final.

Les inscripcions per assistir a aquestes dues propostes són obertes, respectivament, a www.castellarvalles.cat/xerradajennymoix i www.castellarvalles.cat/tallerdemagia.

Podeu consultar totes les activitats programades a www.castellarvalles.cat/activitatsdiversitatfuncional.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40